​Тепер люди знатимуть, перед ким бухатись на коліна: "Слуга" Тищенко заявив, що саме завдяки його зусиллям "Укрзалізниця" відновлює сполучення із Закарпаттям, при цьому знов наплутав

Нардеп від фракції «Слуга народу» Микола Тищенко, який є заступником голови комітету транспорту і інфраструктури, заявив, що залізничне сполучення з Закарпаттям відновиться з 12 квітня завдяки його зверненню до глави Укрзалізниці. Про це власник «Велюру» повідомив 10 квітня, у себе в Telegram-каналі, зазначають Патріоти України.

«Сьогодні з 18:00 відкривається продаж квитків на поїзди в Закарпатті. А залізничне сполучення відновиться вже в цей понеділок, 12 квітня. Все це стало можливим після мого звернення як заступник голови комітету транспорту і інфраструктури до глави Укрзалізниці. Вдячний за оперативну роботу і співпрацю», - заявив Тищенко.

При цьому парламентарій підкреслив, що для українців сьогодні особливо важливі «завчасні заходи і турбота». Тищенко нагадав, що вихід з «червоної зони» карантину передбачає відновлення транспортного сполучення.

Відзначимо, що міністр інфраструктури Владислав Криклій напередодні у себе в Telegram-каналі повідомляв, що ситуація в Закрапатской області дозволяє очікувати швидкого виходу регіону з «червоної зони» і відновлення там залізничного сполучення. Пізніше Криклій опублікував список поїздів, які з 11 квітня відновлюють курсування.

До цього Тищенко переплутав Прикарпатті з Закарпаттям і вимагав кандидата в нардепи Шевченка з Франківщини встати перед ним на коліна.

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...