Тепер Міхо і цього запише у "бариги"? Зеленський позбавив Саакашвілі "хлібної" посади. Офіційний Тбілісі вже відреагував

Президент України Володимир Зеленський вніс зміни до складу Координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування та вивів з її складу колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі, зазначають Патріоти України.

Про це йдеться в указі глави держави №87/2021 від 4 березня, розміщеному на офіційному інтернет-порталі глави держави.

"Вивести з персонального складу Координаційної ради М.Саакашвілі", - йдеться в указі.

При цьому президент ввів до персонального складу Координаційної ради Гіоргі Цхакая - експерта виконавчого комітету реформ (за згодою).

У Грузії вже відреагували рішення президента Зеленського з приводу Саакашвілі.

Депутат від правлячої Грузинської мрії Іраклій Заркуа заявив, що "Зеленський вже зрозумів, з ким має справу, і почав поетапно приймати кроки " щодо голови виконавчого комітету реформ Михайла Саакашвілі.

За його словами, "Саакашвілі - громадянин України, так що рішення Зеленського - внутрішня справа цієї країни", пише "Взгляд".

"Для нас головне, щоб колишній президент не втручався в наші справи своїми провокаційними заявами", – сказав Іраклій Заркуа.

Раніше Саакашвілі заявив, що економіка України близька до катастрофи, за масштабом цілком порівнянна з кризою 1990-х років.

За словами Саакашвілі, будь-яка угода з МВФ ніяк не допоможе в ситуації, коли Україна "з закритими очима йде до прірви".


Керченський міст підірвали твердим ракетним паливом в еквіваленті 10 тонн тротилу – російські ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:32

Для підриву Керченського мосту у жовтні 2022 року використовувався саморобний вибуховий пристрій потужністю, еквівалентною 10 тоннам тротилу. В його основі було тверде ракетне паливо, заховане у бобіни поліетиленової плівки. Про це пише російський Коме...

Російські військовослужбовці показово увійшли на авіабазу США в Нігері, котрі вояки Пентагона вимушені залишити за вимогою місцевої хунти - Reuters

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:14

Російські військовослужбовці увійшли на авіабазу в Нігері, де дислокуються американські війська. Про це у четвер, 2 травня, повідомляє Reuters з посиланням на анонімного високопоставленого представника американського оборонного відомства. За його слова...