"Тепер ми диктуємо умови": Путіну могли доповісти про удар по Криму на етапі планування, - Жданов

Російська розвідка і генштаб знали про те, що в України є далекобійні ракети і ЗСУ збираються потужно вдарити по Криму. Про це навіть могли попереджати російського диктатора Володимира Путіна. Про це бліц-інтерв'ю "Главреду" розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Експерт вважає, що російська сторона не знала, коли цей момент може настати."Я думаю, що російська розвідка знала. Цілком можливо, що знав Генеральний штаб, і, можливо, навіть доповідали Путіну. Просто вони не знають, що під це підкласти. Потрібен якийсь привід, щоб піднімати хвилю в світі. Там же не всі фанати і не всі дурні люди. Вони прекрасно розуміють, що весь світ проти них, а вони залишилися в гордій самоті. Так, Лавров і Пєсков пижаться перед камерами, розповідаючи, як вони завоюють Україну і на цьому не зупиняться. Але той же Лавров – не дурна людина і розуміє, куди вони влізли, просто він залежний і не може по-іншому", - сказав Олег Жданов.

Він додав, що зараз настав момент, коли свої умови почала диктувати Україна. "Цей день чітко продемонстрував цілі і наміри України. Те, про що говорив Зеленський – вихід на кордони 1991 року є умовою для початку переговорного процесу з Російською Федерацією", - додав Жданов.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...