"Тепер на нас чекає фігурне мітингування": Мережу підірвала новина про відкриття ковзанки під Офісом Зеленського (фото)

У четвер, 12 грудня, біля будівлі Офісу президента України на вулиці Банковій почали встановлювати ковзанку. У мережі вважають, що глава держави Володимир Зеленський відгородив себе таким чином від мітингів і пікетів. Про це повідомили на сторінці спільноти "Типовий Київ" в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"У вівторок Зеленський поскаржився, що шкодує про відкриття Банкової через постійний гул і мітинги. А сьогодні під будівлею Офісу президента почали встановлювати безкоштовний каток. Тепер нас чекає фігурне мітингування ", - сказано в повідомленні.

Як уточнив засновник проекту "Київ Автомобільний" Олексій Мкртчян, будматеріали для катка привезли ще в середу ввечері, а вночі місце обгородили. "Площа ковзанки - 12 на 24 метри, встановлюють його в рамках" Зимової країни на ВДНГ ". На його установку піде 12 днів ", - повідомив активіст.

За даними спільноти "Типовий Київ", працювати каток буде з кінця грудня до 19 січня. Катання буде безкоштовним.

Тим часом в соцмережах обурюються з приводу відкриття ковзанки поруч з Офісом президента. Користувачі припускають, що таким чином Володимир Зеленський намагається захистити себе від проведення мітингів і пікетів під стінами президентської адміністрації.

"Слуги народу" перетворюють адміністративні будівлі в розважальні центри: хто на самокаті, хто на ковзанах або санях. Дуже креативно. А якщо відверто, бояться народних акцій і прикриваються дітьми. Соромно", - пишуть коментатори.

"Зрозумійте, що вони стали насправді жертвами своєї ж пропаганди": Буданов пояснив, що зміниться для України в разі зникнення Путіна

четвер, 28 березень 2024, 18:50

Зникнення Володимира Путіна навряд чи змінить ситуацію з війною. Російське суспільство вже стало жертвою пропаганди і ненавидить Україну та колективний Захід. Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пер...

Паніка наростає: Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"

четвер, 28 березень 2024, 18:45

Активісти партизанського руху "Атеш" установили, що російські окупанти готуються до відбиття атак українських диверсійно-розвідувальних груп у тимчасово окупованому Севастополі. Про це інформує рух спротиву "Атеш".Партизани постійно відслідковують пере...