"Тепер робить сюжет про Кобзона": У РФ заявили про ліквідацію пропагандиста Кремля на Херсонщині (фото)

У прокремлівських Telegram-каналах з’явилася інформація про ліквідацію у тимчасово окупованому РФ Херсоні російського пропагандиста Олега Клокова, інформують Патріоти України.

Як повідомляється, раніше він працював на Першому каналі, Москва 24 та Russia Today, а на захоплену РФ територію України прибув «розвивати телеканал Таврія». У РФ стверджують, що Клокова було знищено внаслідок ракетного удару з РСЗВ HIMARS по Антонівському мосту, завданого ЗСУ в ніч на п’ятницю, 21 жовтня.

Інформація про новий ракетний обстріл Херсону з’явилася на тлі повідомлень про вивезення з міста місцевих колаборантів та підготовку відступу російських військ.

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...

У Росії розробили секретний документ із планом, як послабити західних противників, зокрема США

четвер, 18 квітень 2024, 18:44

Міністерство закордонних справ країни-агресора Росії розробляє плани, щоб спробувати послабити своїх західних противників, включно зі США, і використати війну в Україні для створення нового глобального устрою. Про це 17 квітня пише The Washington Post ...