Тепер сербам погрожують не тільки санкціями: Air Serbia хотіла заробити на війні в Україні, але не вийшло

Сербська авіакомпанія Air Serbia хотіла заробити на війні в Україні, але не вийшло. Після введення санкцій Air Serbia та Turkish Airlines залишилися єдиними авіакомпаніями з базовими аеропортами в Європі, які літали до Росії. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на Aviation Today.
На тлі дефіциту попит на послуги сербів був настільки великим, що Air Serbia поставила на лінію Белград-Москва літак у 2 рази більшого розміру та збільшила частоту польотів у два рази.
Після звинувачень, що серби заробляють на війні, вони повернули частоту польотів на колишній рівень, але рейси не зупинили. В результаті кожні кілька днів приходить погроза, що з літаком може щось трапитися.
Через це рейси в Росію з Белграда тепер регулярно затримуються, а іноді навіть змушені повертатися до Белграда після вильоту для додаткової перевірки. Як відповідь Air Serbia заблокувала доступ до свого сайту для українців, але це не вирішило проблеми. Возити росіян спокійно у них поки що не виходить.

Дрони Малюка відпрацювали результативно: НПЗ на Кубані призупинив роботу після нічного удару

неділя, 19 травень 2024, 17:20

Слов'янський нафтопереробний завод на Кубані призупинив роботу після атаки дронів. Про це 19 травня повідомило агентство Інтерфакс з посиланням на представника компанії. . "Прильоти були. Завод зараз зупинено. Збитки рахуємо, працюють силові відомства...

Стара техніка "друзів Путіна" виходить із ладу?: Вертоліт із президентом Ірану здійснив жорстку посадку

неділя, 19 травень 2024, 16:54

Вертоліт з президентом Ірану Ібрагімом Раїсі здійснив жорстку посадку, повідомило в неділю іранське державне телебачення та додало, що рятувальні бригади вже виїхали на місце події, пише Reuters. Своєю чергою іранські ЗМІ надали неточні дані щодо інцид...