Тепер справді "ихтамнет": Протурецькі війська в Сирії знищили цілий загін російського спецназу (відео)

На території Сирії знову загинули громадяни Росії.

Протурецький "Національний фронт звільнення" опублікував в Мережі відео знищення снайперської групи російського спецназу, по якій точно вдарили на схід від Маарет ан-Нуумана на території Сирії. Уточнюється, що інцидент трапився 3 вересня 2019 року, передають Патріоти України.

Згідно з оприлюдненими даними, кілька російських спецназівців були вбиті і поранені при спробі проникнути в тил противника в районі сирійського міста Ааджаз. Крім того, уточнюється, що найманці з Росії потрапили у влаштовану противником засідку. Більш того, в соціальних мережах сирійські опозиціонери пишуть відразу про дев'ять загиблих спецназівців-росіян.

Уточнюється, що інцидент трапився 3 вересня 2019 року. На каналі "Рибар" пишуть, що тоді Міноборони Росії спростувало загибель своїх громадян в Сирії. Також розходиться і дата - джерела в росЗМІ говорили про 4 вересня, а не 3. "Чому сирійці викладають відео і фото через майже три місяці незрозуміло. На кадрах видно, що БПЛА бойовиків веде розвідку маршруту висування від Ааджаза на південному сході провінції Ідліб" , - зазначено в повідомленні. Крім того, в Мережу потрапили фото особистих речей і обмундирування убитих росіян.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...