Тепер вже без жартів: Мери міст України збираються створити власну партію

Конференція відбулася 29 квітня, а очолював її київський міський голова Віталій Кличко.

Ряд мерів українських міст провели відеоконференцію і обговорили створення власної політичної партії, повідомляють Патріоти України.

Конференція відбулася 29 квітня, а очолював її київський міський голова Віталій Кличко. За інформацією видання, мова йшла не про «штучний містечковий проект», а про створення загальнонаціональної партії.

Крім столичного мера в онлайн-зустрічі брали участь міський голова Дніпра Борис Філатов, представники колишнього прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана, а також мери інших великих міст.

“Харків та Одеса не були представлені мерами, але були присутні їхні гінці. За твердженням джерел, іде широкий горизонтальний діалог між великою кількістю міських голів про обʼєднання”, — йдеться в матеріалі.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...