"Тепло зустріли": В Якутії вбили, розчленували і викинули чоловіка, який воював в Україні

У РФ "тепло зустріли" чоловіка, який воював в Україні. Той знайшов собі випадкових знайомих і вирішив пити з ними горілку. В результаті військового вбили, розчленували і викинули в сміттєвий бак. Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Все сталося в Якутську, в жовтні. Правоохоронці РФ не називають точну дату вбивства воював в Україні, але не приховують подробиць. Так, чоловік познайомився з компанією, в якій він побачив товаришів по чарці.

Вони розпивали горілку, під час виникла суперечка. Все закінчилося скандалом і вбивством. Нові знайомі забили чоловіка, а після цього вони розчленували його труп. Кінцівки росіянина, який воював в Україні, вони розрубали і розклали по пакетах, а потім винесли їх на смітник. Товаришів по чарці, які "душевно посиділи" з військовим, вже затримали.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...