Терміново прооперували: Під час обстрілу Щастя російські окупанти поранили мера

На Луганщині окупанти обстріляли населений пункт Щастя. Від час обстрілу отримав поранення керівник військово-цивільної адміністрації міста Олександр Дунець. Про це ЗМІ повідомило джерело у військово-цивільній адміністрації, передають Патріоти України.

Там зазначили, що чоловіку вже надали необхідну медичну допомогу.

Мер Щастя отримав поранення під час обстрілу

Постраждалого оперативно прооперували. Як саме він отримав поранення – наразі інформації немає. Відомо, що він у задовільному стані здоров'я. "Обстріляли будинок, поранено керівника ВЦА. Чоловікові зробили операцію, його стан задовільний", – уточнює джерело.

Як раніше зазначали в ООС, внаслідок обстрілу постраждалий отримав осколкове поранення стегна і черепно-мозкову травму.

Перший обстріл Щастя за 5 років

Окупанти обстріляли Щастя із застосуванням мінометів калібрів 120 міліметри і 82 міліметри. Обстріли відбулися о 6:40 та 7:30 ранку. Ведення вогню окупанти коригували безпілотником. Окупанти діяли з напрямку населеного пункту Весела Гора.

Зазначимо, що Щастя на Луганщині не обстрілювали із 2016 року. Вогнем зачепило місцевий гуртожиток та відділ прикордонної служби.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...