Терміново шукають "гарматне м'ясо": У Держдумі РФ хочуть зняти обмеження для мобілізації багатодітних батьків

Депутати Державної Думи РФ подали законопроєкт про зняття обмежень на мобілізацію для громадян із трьома та більше дітьми. Умовою для вступу на військову службу може стати особиста ініціатива та бажання таких батьків, передають Патріоти України.

Про це повідомили російські Telegram-канали, опублікував пояснювальну записку до документа. Раніше подібна категорія громадян автоматично звільнялася від призову, навіть якщо вони мали бажання служити в лавах російської армії.

Відтепер багатодітні батьки зможуть виявити свій нестримний патріотизм чи знайти, мабуть, єдиний у Росії спосіб підробітку. Проте з огляду на видатні результати ЗСУ на тимчасово окупованих територіях України, численним спадкоємцям "добровольців" доведеться ділити між собою білу "Ладу".

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...