Терміни не випадкові: Військовий експерт пояснив, чому перші результати контрнаступу ЗСУ будуть у серпні

Заява глави української розвідки Кирила Буданова про те, що перші результати контрнаступу ЗСУ на півдні буде видно вже в серпні, пов'язані з надходженням нового озброєння. Таку думку висловив військовий експерт Владислав Селезньов, передають Патріоти України.

"Звідки взялася ця дата - середина серпня? Саме на цей період очікуються поставки західних зразків озброєнь і техніки, а також боєприпасів до цих зразків. Ми знаємо, що як мінімум 150 тисяч снарядів калібру 155 мм йде до нас з-за океану. Ми повинні додатково отримати HIMARS, озброєння від наших німецьких, американських і британських друзів і колег", - пояснив експерт.

За словами Селезньова, зміни ходу бойових дій стали видні навіть після отримання українськими воїнами перших чотирьох одиниць HIMARS. "Якщо у нас буде 14, то, відповідно, можливості нашої армії значно зростуть. Це не може не радувати. Це дасть нам можливість більш ефективно боротися з противником", - додав він.

Джерело: Обозреватель

"Довгий Нептун" у дії: Україна у 10 разів наростила виробництво ракети, яка стала фатальною для ЧФ РФ

середа, 24 квітень 2024, 9:55

"Нептун" став улюбленою ракетою України для знищення Чорноморського флоту Росії. Все більше і більше таких ракет сходить з виробничої лінії. Як йдеться у матеріалі Forbes, зустріч "Нептуна" з багатьома російськими суднами закінчилася фатально для ворож...

"Кращі" кадри: Окупанти призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, - ЦНС

середа, 24 квітень 2024, 9:52

У зв'язку з дефіцитом педагогічних працівників на окупованих територіях, загарбники призначають директорами навчальних закладів лаборантів і двірників, передають Патріоти України з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС). Зазначається, що поп...