Терміни підганяють? У "Слузі народу" розповіли, коли приймуть закон про ринок землі

Верховна Рада може ухвалити у другому читанні закон про запровадження ринку сільськогосподарської землі в Україні у грудні 2019 року, а референдум про продаж сільгоспземель іноземцям можуть провести на початку 2020 року Про це повідомив голова партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко в інтерв'ю НВ, передають Патріоти України.

“Залежно від того, як комітет встигне внести всі правки. Це може бути або з 2 грудня, або з 16 грудня. Є такий план. Будемо дивитись”, - повідомив Корнієнко на питання про те, коли Рада планує ухвалити закон про запровадження ринку землі.

Водночас, за ініціативи президента Володимир Зеленського, питання того чи дозволяти продавати землю іноземцям після запровадження ринку мають винести на всеукраїнський референдум. Для того, аби провести такий референдум Рада ще має схвалити низку відповідних законів. “Спочатку треба прийняти пакет законів про народовладдя. Тому - приблизно січень-лютий наступного року. Тоді заплануємо”, - додав голова “Слуги народу”.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...