Терміни підганяють: Україна прагне провести другий Саміт миру за участі Росії до виборів у США, - Bloomberg

За даними видання Bloomberg, Київ прагне другий Саміт миру за участю Росії до президентських виборів у США в листопаді, пише Bloomberg із посиланням на джерела, передають Патріоти України.

"Намагання організувати зустріч напередодні виборів у США вказує на відчуття невідкладності з боку України, оскільки вона стикається з перспективою повернення Дональда Трампа до Білого дому".

Видання нагадує, що передбачуваний кандидат у президенти США від Республіканської партії вихвалявся, що закінчить війну до своєї інавгурації в січні, і виступав проти продовження військової підтримки Києва з боку США.

Bloomberg пише, що український урядовець підтвердив план провести другий саміт до виборів у США. Декілька посадовців із західних країн-союзників заявили, що будь-яка зустріч має бути ретельно організована, з чітко визначеною метою та керованими очікуваннями.

Деякі неназвані американські посадовці, однак, не впевнені, що саміт з Росією та Україною відбудеться. Що передувало: Зеленський заявив про бажання провести другий Саміт миру ще цього року і висловив сподівання на підтримку США з цього питання.

"Ситуація цікава складністю вибору": Гельман оцінив, чи буде нова мобілізація в РФ

вівторок, 20 серпень 2024, 7:57

Путіну не залишається нічого іншого, окрім як оголосити нову мобілізацію. Без мобілізації росіяни не зможуть стабілізувати російсько-український кордон, не кажучи вже про витіснення ЗСУ з Курської області. Про це в інтерв'ю розповів російський політтех...

У розхід йде все: Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини "космічну піхоту"

вівторок, 20 серпень 2024, 7:50

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи пер...