Терміни "спецоперації" незмінні: Пєсков вкотре цинічно збрехав про війну в Україні

Речник очільника Кремля Путіна Дмитро Пєсков вкотре цинічно збрехав, що російська армія цілиться та б’є лише по військових об’єктах, передають Патріоти України.

Дмитро Пєсков, не змінюючи пропагандистської риторики, знову збрехав. На цей раз він висловився про обстріли з боку окупантів мирних українських міст. Прессекретар Путіна виключає удари по цивільних об’єкта інфраструктури. Про це він розповів в інтерв’ю держтелерадіо Ірану, цитує "ТАСС".

За словами Пєскова, який продовжує цинічно брехати всьому світу про “спецоперацію” в Україні, армія РФ начебто не обстрілює цивільні об’єкти інфраструктури.

“Російські військові в ході спецоперації працюють дуже акуратно, за винятком будь-яких ударів по цивільній інфраструктурі, чого не можна сказати про українських військових”, - цитає Пєскова пропагандистське російське видання “ТАСС”. Також речник Путіна вважає, що “спецоперація завершиться після досягнення її цілей, але чітких часових рамок немає”.

США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні

п’ятниця, 10 травень 2024, 22:03

США 10 травня оголосили про виділення Україні нового пакету військової допомоги на суму до $400 млн. Текст меморандуму американського президента Джо Байдена для держсекретаря Ентоні Блінкена опублікували на сайті Білого дому, передають Патріоти України...

Зараз вже працюють майстерні з ремонту: Канадський виробник броньовиків відкриє філіал в Украні

п’ятниця, 10 травень 2024, 21:41

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. Про це в інтерв’ю Defense Archives розповів засновник та керівник компанії Роман Шимонов, передають П...