Терор білорусько-російських спецслужб в Україні: Яна Дугар повідомила про стеження за нею невідомих і, якщо з нею трапиться найгірше, що не має суїцидальних намірів

Підозрювана у вбивстві Шеремета зробила заяву щодо самогубства

Все ще фомально підозрювана у справі про вбивство Павла Шеремета Яна Дугар зробила заяву про стеження. У своєму Facebook волонтерка-медик зазначила, що в її будинку відразу в декількох кімнатах спрацювала сигналізація, а поряд з домівкою бачили невідомих, зазначають Патріоти України.

За словами Дугар, її насторожує, що все це відбувається після повішення глави «Білоруського дому в Україні» Віталія Шишова.

Медсестра вважає, що та її намагаються залякати і в зв'язку з цим заявила про відсутність у неї суїцидальних настроїв.

«У мене немає депресії! Ні думок про самогубство — я люблю життя, і є великі плани на майбутнє! Психологічний стан — в нормі!», — написала вона, зазначивши, що тиск йде на всіх трьох фігурантів справи Шеремета, причому з боку тих, хто дійсно знає причетних до вбивства журналіста, чи має відношення до вбивства.

Провокують катастрофу: Окупанти обладнали пускові майданчики для своїх БПЛА біля шостого реактора ЗАЕС

четвер, 2 травень 2024, 10:30

Підрозділи активних дій ГУР МО України здобули докази використання окупантами дронів-камікадзе над ядерними реакторами захопленої Росією Запорізької атомної електростанції, про це повідомляє ГУР, передають Патріоти України. Відео з ворожого fpv-безпіло...