"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України.

«Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російського удару постраждали вісім дітей і одна літня людина», — повідомив Синєгубов у Telegram.

Серед постраждалих двоє 11-річних, двоє 12-річних дітей і двоє дітей 13 і 15 років, повідомив він. Вони перебувають у стані середньої тяжкості.

Очільник ОВА додав, що в одного хлопчика гостра реакція на стрес, а в ще одного зафіксували легкі травми. Також постраждав 75-річний чоловік, йому надали допомогу на місці. «Неприхований терор серед білого дня по відношенню до дітей і літніх людей. Жодного військового об'єкта поруч», — підкреслив глава ОВА.

Вже утримують близько 35-40 осіб: У Вовчанську росіяни прикриваються полоненими українцями як "живим щитом" (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:42

Російські окупанти у Вовчанську беруть місцевих мешканців у полон, після чого утримують їх у підвалах, щоб використати як живий щит. Про це в етері національного телемарафону повідомив керівник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Бол...

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...