Терор триває: На Дніпропетровщині ворожа ракета зруйнувала склади з тисячами тон зерна

На Дніпропетровщині російські окупанти поцілили ракетою в елеватор, зруйнувавши склади з понад п'ятьма тисячами тонн зерна. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

"Наша область знову під російським вогнем. Ворог обстріляв Синельниківський район. Ракета поцілила в елеватор. Там зруйновані склади з більш ніж п'ятьма тисячами тонн зерна", - мовиться у дописі. Ще один удар стався по шкільному подвір'ю. Там пошкоджені фасад та покрівля місцевого ліцею, вибито понад 50 вікон.

Крім того, є влучання у приватне обійстя місцевих мешканців. Попередньо, під час атаки люди не постраждали. "Російська орда знову стріляє у мирних людей. Ніяких військових у селах не було. Ця атака в черговий раз доводить: російська армія - армія-терорист", - наголосив голова ОВА.

"Кадри" шукають через інтернет: Кремль готує диверсії у ЄС і готовий жертвувати агентурою, - Bloomberg

п’ятниця, 10 травень 2024, 15:43

Російська військова розвідка значно наростила свою активність у країнах Європи та готує диверсії. Про це пише видання Bloomberg з посиланням на анонімні джерела серед чиновників Європи. У повідомленні вказується, що Росія через Інтернет наймає молодих ...

"Питання лише в тому...": Мусієнко дав прогноз, що може змінитися на фронті, поки Україна чекає на допомогу

п’ятниця, 10 травень 2024, 15:22

Ворог може досягати певних успіхів на полі бою, поки Україна очікує постачання озброєння від США. Про це в ефірі "КИЇВ24" розповів керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко. "Зараз дуже важливо, крім того, що тримати позиції, це ...