Терорист Гіркін поскаржився, що Путіна немає ким замінити, і обізвав Матвієнко "божевільною старою" (відео)

Російський воєнний злочинець, українофоб і колишній ватажок терористичної організації "ДНР" Ігор Гіркін поскаржився, що у разі смерті чи повалення диктатора Володимира Путіна його немає ким замінити. Він видав, що ватажок Кремля сам створив таку систему вертикалі влади, передають Патріоти України.

Терорист заявив, що в уряді та Держдумі сидять непопулярні чиновники, які не зможуть стати повноцінною заміною Путіну. Фрагмент чергового скиглення Гіркіна опубліковано у Telegram.

За словами воєнного злочинця, наразі Росія має так званого лідера, але незабаром з ним може щось трапитися. Гіркін припустив найближчим часом смерть Путіна або його повалення з крісла президента РФ.

"Лідер нації... Ну що сказати, за фактом президент у нас поки що лідер нації і буде таким, поки, не дай Бог, або не помре, або його скинуть, або сам піде. Це не тому, що він мені подобається або не подобається. Як ви помітили, я ставлюся до нього більш ніж критично. Питання в іншому – фактично іншого у нас немає. І він сам створив таку чудову систему. Віцепрезидента у нього немає", – заявив терорист.

Окрім того, терорист поскаржився, що диктатора нема ким замінити. Він заявив, що ні голова Ради Федерації Федеральних зборів РФ Валентина Матвієнко, ні голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін не зможуть стати повноцінною заміною ватажка Кремля.

"На посаді керівника Держдуми – педераст, божевільна стара на чолі сенату... Тобто всі потенційні... Податківець абсолютно непопулярний сидить на чолі уряду. Всі фігури, які формально можуть його замінити у випадку чогось, вони всі взагалі непопулярні. Він сам це зробив", – поскаржився воєнний злочинець.

"Військові туди ніколи не приходять": The Guardian дізнався, де в Києві ховаються від мобілізації

субота, 4 травень 2024, 14:47

Триває мобілізація в Україні, і в Києві є "острівець виживання" - житловий комплекс у заможному районі Києва, який не відвідують військові. Ухилянтів легше зловити у більш бідних районах, розповів 36-річний ІТ-менеджер Олександр, який спеціально переїх...

США нададуть Україні авіабомби, що самостійно наводитимуться на глушники GPS

субота, 4 травень 2024, 14:33

Пентагон уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 мільйона доларів, який передбачає придбання сенсорів для пошуку засобів радіоелектронної боротьби Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення зб...