Терорист Медведчук, закриття "Прямого", війна і Путін: Повне відео і всі заяви секретаря РНБО у Шустера

В СНБО анонсували нові санкції щодо українських нардепів після того, як Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко були внесені до санкційного списку за фінансування тероризму. Про це в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" заявив секретар СНБО Олексій Данілов.

За його словами, під санкції потраплять політики, які жодного разу не працювали та мають статки у 300-400 мільйонів.

"Як і минулого разу я сказав, що далі буде, повірте - і далі буде! Далі будуть офшори, власність, все, що поцуплене з 1991 року в українського народу, буде повернуте українському народу. Більш того, усі депутати, у яких статки в 300-400 мільйонів, люди добрі, де ви це взяли? Зупиняється це все... І там будуть депутати, там буде багато тих людей, які жодного разу не працювали, а мають величезні статки - усі будуть повертати, і в тому числі, що стосується українських надр. Це буде окрема ситуація. Коли забрали усе, що можна забрати, жодної копійки не сплачують до бюджету. Закінчилися ті часи", - попередив секретар СНБО, зазначають Патріоти України.

Окрім цього, Олексій Данілов зазначив, що найближчим часом оприлюднять інформацію щодо осіб, у яких є бізнес на території країни-агресора та які заробляють гроші, які "потім витрачають на промивання нам мізків".

"Найближчим часом це буде публічна інформація і всі це бачитимуть", - продовжив він.

Данілов заявив, що зібрано достатньо доказів того, що нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук та його дружина Оксана Марченко - це терористичне угрупування.

"Я не відкрию великої таємниці, і це відкрита інформація: що за 14 кілометрів від нашого кордону, на території Російської Федерації знаходиться один з нафтопереробних заводів, яким володіє Медведчук разом зі своєю дружиною і Козак, також разом зі своєю дружиною", - сказав він.

За словами Данілова, поставки нефтематеріалів здійснюються на територію терористів, які вбивають наших бійців.

"Тому немає нічого дивного. У нас достатньо доказів того, що це терористичне угрупування, яке свідомо фінансує і допомагає бойовикам. На підставі чого було проведено сьогодні засідання, був звіт СБУ, були надані всі відповідні документи", - сказав Данілов.

Що стосується війни на Донбасі, то її одноосібно може завершити президент країни-агресора Володимир Путін.

Більш того, будь-які домовленості щодо війни на Сході України не будуть працювати, поки Володимир Путін не прийме рішення закінчити війну на території нашої країни.

"Питання війни знаходиться в кабінеті однієї людини, прізвище якої - Володимир Путін, в його голові. До того часу, поки ця людина не прийме рішення закінчити війну на території України, яка ведеться вже сім років, ніякі домовленості ні з ким працювати не будуть, точка. Й що б ми з вами тут не робили, що б не говорили, єдина людина, яка може закінчити війну - це Путін, і це знає весь світ", - зазначив Данілов та додав, що у Росії лише одна мета - знищити українську державу.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...