Терорист "Ташкент" попросився з російської тюрми на війну проти України - його вже пообіцяв розстріляти ексватажок"ДНР"

У тимчасово окупованому Донецьку розігрується справжня "драма". Колишній "соратник" вождя ОРДО Олександра Захарченка, який відбуває в російській тюрмі термін за корупцію, Олександр Тимофієв ("Ташкент") попросився на фронт.

"Ташкента", який розраховує вислизнути через грати шляхом мобілізації, між тим у Донецьку вже чекає ще один колаборант, Павло Губарєв: колишній ватажок міфічної Новоросії пообіцяв "розстріляти цього півня". Про особливості "патріотизму" по-деенерівськи та пристрасті серед колишніх ватажків "республіки"розповів журналіст Денис Казанський.

Він опублікував скриншот новини, що з'явилася днями у російських пропагандистських ЗМІ про те, що колишній "член уряду ДНР" "Ташкент" вирішив скористатися оголошеною в РФ "акцією" - і обміняти залишок свого терміну ув'язнення на мобілізацію до армії РФ.

Однак на повернення "Ташкента" в Донецьку чекають не всі його колишні "соратники"."Герой ДНР" та колишній соратник Захарченко Олександр Тимофєєв (Ташкент), який сидить у російській в'язниці за корупцію, попросився на волю, щоб його відпустили на фронт. Але "народний губернатор ДНР" Павло Губарєв, дізнавшись про це, назвав "героя ДНР" півнем і пообіцяв його розстріляти власноруч", – пише Казанський.

"Фантасмагоричне божевілля. Жоден Кафка такого б не написав. Досі не можу повірити, що все це відбувається всерйоз і всі ці люди насправді існують", – прокоментував Казанський пристрасті , що вирують у "молодій республіці".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...