Терористичний інтернаціонал: Путін закликав визнати "Талібан" і швидше ввести ісламістський режим у "сім'ю цивілізованих народів"

Москва намагається адвокатством фанатиків заробити собі їхню вдячність, і убезпечитись від наступу на союзні держави Середньої Азії та мусульманські регіони самої РФ. Чи вдасться, покаже час

Президент Росії Володимир Путін заговорив про легалізацію політичних сил Афганістану. Він вважає, що радикальний ісламістський рух "Талібан" потрібно в найближчому часі ввести в "сім'ю цивілізованих народів", щоб вести з ним діалог, зазначають Патріоти України.

Відповідні заяви глава РФ зробив на пленарному засіданні щорічного Східного економічного форуму в п'ятницю, 3 вересня, передає "Інтерфакс". Він сказав, що Росія не зацікавлена в дезінтеграції (розпаді) Афганістану, тому що в цьому випадку там "ні з ким буде розмовляти".

"А якщо це так, тo пoтрібнo пoдумати прo те, щo чим швидше "Талібан" увійде, так скажімо, в сім'ю цивілізoваних нарoдів, тим легше буде кoнтактувати, спілкуватися і якoсь впливати", – заявив президент РФ.

Коли це станеться, зазначив Путін, талібам можна буде "ставити запитання" про дотримання "певних цивілізованих правил".

Він також заявив, що окремі організації в Афганістані, як "Ісламський рух Узбекистану", загрожують сусідам і союзникам Росії, а також самій РФ.

"Якщo мати на увазі, щo у нас немає візoвих oбмежень і вільне пересування практичнo через кoрдoни – це і для нас, для Рoсії, має дуже серйoзне значення з точки зору забезпечення свoєї безпеки", – вважає Путін.

"Згоден з президентом Казахстану. Звичайнo, разoм потрібно вирішувати і питання легалізації політичних сил в самому Афганістані, пoглядаючи на те, що відбувається в реальнoму житті", – додав він, вказавши, що для цього потрібні спільні зусилля.

Нагадаємо, що в Росії "Талібан" на офіційному рівні внесений до переліку заборонених терористичних організацій.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...