"Територія знекровлена, дуже багато втрат": Терорист Губарєв зізнався, як РФ використовує чоловіків Донбасу

Один із ватажків терористичної організації "ДНР", що лютує з 2014 року на українському Донбасі, Павло Губарєв визнав, що з початку повномасштабного вторгнення Росії ситуація в окупованому регіоні стала лише гіршою. Фактично "влада" Донбасу, підконтрольна Москві, проводить планомірний геноцид чоловічого населенн. Про це він розповів в інтерв'ю одному із пропагандистів, епізод опублікував український блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

У ньому Губарєв підбиває невтішні підсумки того, на що за його сприяння перетворився колись квітучий Донецьк. "Не сталося жодних позитивних тенденцій. Зараз там відсутня така категорія, як дорослий чоловік 25-55 років. Територія знекровлена. Ті, хто не поїхав, мобілізовані, дуже великі втрати", – описує терорист.

Губарєв додав, що так звана народна міліція зазнає постійних ротацій, оскільки "співробітників" буквально "сточують" у безглуздих боях. Бойовик навіть назвав їх відверто "м'ясними штурмами". "Все це дуже сумно, дуже погано і, на жаль, ситуація не змінюється", – засмучено підсумував терорист, який вихваляв "русскій мір" чи не з кожної праски на окупованій території.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...