"Теж "розвідник", як Матюха?": Екс-глава АПУ Райнін очолив Харківську облорганізацію "Опозиційної платформи - За життя"

Нардеп від "Опозиційної платформи – За життя" Юрій Бойко назвав своїм другом екс-главу Адміністрації Президента Ігоря Райніна, який став керівником організації ОПЗЖ у Харківській області.

Ігор Райнін та Юрій Бойко. Фото: zagittya.com.ua.

27 листопада колишнього главу Адміністрації Президента України (АПУ) Ігоря Райніна було відрекомендовано в Харкові як нового керівника обласної організації партії "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ). Про це повідомляє Kharkiv Today, передають Патріоти України.

Райніна відрекомендував співзасновник ОПЗЖ, народний депутат Юрій Бойко. "Мого друга – уже можу його так назвати – Райніна Ігоря Львовича. Чому вже можу так сказати, бо свого часу, коли він був у владі й обіймав позицію глави адміністрації, це ми його вмовляли там залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли залишитися", – сказав нардеп.

За словами Бойка, Райніну "було дуже важко". "Єдиний у тій групі галичан, яка відстоювала інтереси сходу України. Ось він разом із нами захищав у найскладніший час Харків, Луганськ, Донецьк і не давав остаточно принизити нас, коли була націоналістична влада", – зазначив нардеп.

Сам Райнін заявив, що "всі його сили й уміння" буде спрямовано на вибори до місцевих рад. "Тут потрібно застосувати зусилля, відкинути ті чи інші амбіції, ті чи інші якісь інші моменти, об'єднуватися, іти, перемагати в місцеві ради, для того, щоб бути корисними, потрібними для звичайної людини, для звичайного українця", – пояснив екс-глава АПУ.

Користувачі мережі активно коментують нову посаду політика. "Виявляється Райнін як і Матюха був впровадженим шпигуном", "Може Райнін розвідник під прикриттям? А ми всі шуткуємо з кадрової політики Порошенка", "Упс! Які цінні кадри. Просто миттєве перевзуття", - пишуть вони.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...