Теж воювати відправлять? Московських поліцейських вивозять на полігони

У Москві поліціянтів почали вивозити на навчання зі стрільби та марш-кидків у повній викладці. Про це повідомляє російський Телеграм-канал "База" з посиланням на джерела, передають Патріоти України.

Московських поліцейських зібрали на полігонах. Там вони тренуються стріляти з автоматів та метати гранати. "Досі у нас завжди були тренування зі стрільби, але тільки з пістолета і без виїзду за місто. Зараз багато хто вже їздив на полігони, стріляв з автомата, кидав гранати. Іншим сказали готуватися до навчань. Явка обов'язкова", - розповів один із поліцейських.

За словами джерел, деякі начальники пішли ще далі і влаштовують працівникам тренувальні марш-кидки - з речмішками та у бронежилетах. А в одному зі столичних підрозділів поліцейських взагалі вивозили на смугу перешкод, де необхідно було повзати по бруду та використовувати протигази.

Нововведення не подобаються поліцейським. Вони незадоволені тим, що начальство не видає їм форму для навчань, оскільки її нібито немає на складах. В результаті поліцейським доводиться купувати все за свій рахунок, і на це може йти до 20 тисяч рублів.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...