Теж знущався з військових і цивільних: СБУ викрила родича головного ката "Ізоляції" Куликовського

Служба безпеки України викрила бойовика так званої МДБ "ДНР" у знущаннях з військовополонених та мирних громадян в катівні "Ізоляція". Це кум головного ката "Ізоляції" Дениса Куликовського. Про це повідомила пресслужба СБУ 4 лютого, передають Патріоти України.

"Злочинні дії (зокрема, тортури. - ред.) зловмисник вчиняв на території катівні "Ізоляція". Керував "закладом" його кум на прізвисько "Палич". Контррозвідники СБУ затримали його в Києві у листопаді минулого року", - ідеться в повідомленні.

- вчинення злочину групою осіб, групою осіб за попередньою змовою, організованою групою або злочинною організацією;
- створення терористичної групи чи терористичної організації;
- порушення законів та звичаїв війни.

Санкції статей передбачають позбавлення волі до 15 років. Найближчим часом планується оголосити зловмисника у розшук. Досудове слідство триває.

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...