The Times оприлюднила деталі плану перемоги Зеленського, але в ОП зробили важливе уточнення

Британська The Times, посилаючись на джерела, 22 вересня опублікувала план перемоги, який президент України Володимир Зеленський презентує західним партнерам під час візиту до США, передають Патріоти України.

За інформацією ЗМІ, план перемоги Зеленського містить чотири основні пункти, зокрема:

  • продовження операції в Курській області країни-агресора Росії як територіального козиря;
  • прохання про надання західних гарантій безпеки аналогічних пакту про взаємну оборону під час вступу до НАТО;
  • прохання про надання "специфічного" сучасного озброєння;
  • міжнародну фінансову допомогу для зруйнованої економіки України.

В Офісі президента, коментуючи матеріал, заявили "Суспільному", що не показували плану перемоги Зеленського журналістам The Times.

За словами неназваного співрозмовника ЗМІ в ОП, оприлюднені деталі плану – це узагальнення авторів, а його логіки їм не пояснювали.

"Головне у плані перемоги те, що він комплексний, у ньому всі пункти взаємоповʼязані, важливо реалізовувати їх разом, усе в комплексі, що там зазначено", – наголосив співрозмовник "Суспільного".

Він розповів, що план перемоги Зеленського містить п'ять пунктів – перші чотири за умови погодження планують реалізувати із жовтня до грудня, а п'ятий – уже після війни.

Співрозмовник в ОП не назвав деталей, але уточнив, що питання "сучасного" озброєння й наступу сил оборони України в Курській області справді є в документі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...