"Ті, кого накрило ракетами, вже нічого не розкажуть": Гіркін визнав потужність HIMARS

Колишній ватажок терористів так званої "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) розхвалив роботу реактивних систем залпового вогню HIMARS, які українським Збройним силам надали США передають Патріоти України.

Він уже відкрито захоплюється роботою українських військових, а про російські РСЗО згадує, лише сумно похиливши голову. Відповідне відео, на якому терорист Гіркін відкритим текстом визнає потужність HIMARS, з’явилося у мережі.

При цьому терорист каже, що він знає людей, які побували у зоні ураження цієї зброї, і стверджує, що вони уже "нічого не зможуть розповісти".

"Деякі мої товариші вже побували поблизу місць враження... А ті, хто побував в області враження, там уже, на жаль, нічого не можуть розповісти, ті, хто безпосередньо виявився накритим. Це дуже серйозна зброя, і не треба до неї ставитись легковажно", – сказав колишній ватажок терористів "ДНР".

При цьому він відкрито визнає, що російські РСЗВ "не варті і мізинця" згаданої американської ракетної системи. "Це сучасна зброя, і за своїми параметрами вона дійсно перевершує, насамперед за точністю влучення і купчастістю, наші РСЗВ типу "Смерч", "Ураган" та інші. А "Град" – це взагалі нічого у порівнянні з HIMARS ", – зазначає Гіркін.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...