"Тягнули на очах у дитини": Бійка зі "слугою народу" в Раді отримала жорстке продовження (відео)

Правоохоронці вломилися до помешкання українських воїнів Олега Куцина й Олексія Кайди після бійки, що трапилася на засіданні аграрного комітету Верховної Ради 11 грудня, передають Патріоти України.

Причиною тому стала заява народного депутата від "Слуги народу" Андрія Богданця, з яким побилися активісти ВО "Свобода" Едуард Леонов і Ігор Мірошниченко. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок.

"Сьогодні о 5:00 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в квартиру Олега Куцина – командира добровольчої чоти "Карпатська Січ", та Олексія Кайди – ветерана московсько-української війни, народного депутата України VII скликання", – заявив він.

Тягнибок назвав Богданця провокатором, "який сам почав бійку, а потім отримав відсіч за хамство". "Олексія Кайду босого, на очах у дитини витягли в коридор і надягли наручники, щоб забрати до Печерського відділку!" – додав Тягнибок.

Пізніше в Нацполіціі повідомили, що бійка в Раді була кваліфікована як "погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча".

"За погодженням із Київською місцевою прокуратурою №6 слідчі повідомили чоловікові про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 346 (Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу", – йдеться в повідомленні.


Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...