"Тягнуть бляшанки та ще й хизуються": "Друга армія світу" здивувала танками, які везуть на фронт (фото)

Поблизу тимчасово окупованого Бердянська Запорізької області зафіксували колону ворожої техніки. Зокрема, окупанти перевозили танки Т-54 та Т-55, які випускалися ще в 1940-50-х роках. Більш старих танків в арсеналі “другої армії світу” немає. Про це повідомляє місцевий Telegram-канал “Запоріжжя. Інфо”, передають Патріоти України.

“Тягнуть свою допотопні бляшанки та ще хизуються цим”, - йдеться у підписі до опублікованих кадрів.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко з цього приводу зазначив, що окупанти навіть не спромоглися обвісити стародавні танки комплексом динамічного захисту на кшталт "Контакт-1". Втім, він додав, що жодний захист не допоможе таким раритетним танкам.

Експерт також нагадав, що на правобережній частині Херсонської області росіяни наприкінці травня 2022 року вперше почали активно застосовувати танки Т-62 — трохи пізнішу модель радянських танків.

Коваленко при цьому наголосив, що російські окупанти сучаснішу техніку кидають на фронт у Луганській та Донецькій області, а на Херсонщину та Запоріжжя стягують стародавні зразки озброєння.

"Коли ми спостерігаємо певні скупчення людей": У Генштабі дали поради українцям, які стоять у чергах до ТЦК

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:50

Аби не стояти в чергах до ТЦК та СП, варто спланувати свій візит не в час пік, адже військкомати зараз переведені на цілодобову роботу. Окрім того, від 18 травня можна буде оновити свої дані ще й через електронний кабінет призовника та у ЦНАП. Про це п...

Ворог прискорює наступ: У The Hill оцінили, скільки території може втратити Україна

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:45

Росія активізує всю свою міць, щоб максимально використати вікно можливостей, що залишилося, і домогтися будь-яких успіхів на фронті, доки нова зброя від США для України ще не прибула на поле бою. Про це пише видання The Hill, передають Патріоти Украї...