Тягнути з поясненням не можна: Клімкін висловився про можливу відставку Залужного

Якщо президент Володимир Зеленський дійсно ухвалив рішення про відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, то з поясненням не потрібно тягнути. Так ситуацію прокоментував ексміністр закордонних справ Павло Клімкін в інтерв'ю LIGA.net, передають Патріоти України.

На його думку, ця історія так чи інакше вплине на настрої всередині України. Хоча він не вважає "звільнення" Залужного топновиною, оскільки це обговорення "віртуальної реальності".

"Я не хочу спекулювати, але це створює непередбачуваність. Все ця історія, навіть розмови про цю історію. Вона створює непередбачуваність всередині країни і таку ж непередбачуваність для наших партнерів. Непередбачуваність під час війни - це завжди погана історія. Це рішення має отримати пояснення. Пояснення для себе, пояснення для суспільства, пояснення для наших друзів. Вони нам у військовому сенсі допомагають критично. Тому я не займався б спекуляціями, але ця історія непроста", - сказав він.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...