"Тяжелое гупает. Плюсы и минусы в одну кучу": Під Авдіївкою вдень спалахнув артилерійський бій

Загострення під Авдіївкою сталося на наступний день після повідомлення колишнього "міністра оборони" "ДНР" Ігоря Стрєлкова про відвід гібридної армії Росії з Авдіївської промзони.

Вдень у суботу, 14 грудня, Авдіївка здригнулася від обстрілів. Бій почався о 14:29 з двох "Бахов". Через приблизно 5 хвилин пішла ціла серія ударів. А далі, за словами місцевих жителів, "почалася жесть", інформують Патріоти України.

"Авдеевка. ОГО! У нас тяжелое гупает. Плюсы и минусы в одну кучу. Забыл уже эти звуки. Бьют долго", - написав в Twitter місцевий житель під ніком bamr.


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...