"Тікав по цьому водостоку": У Брюсселі встановили меморіальну дошку євродепутату, якого затримали на секс-вечірці (фото)

Люди відразу почали фотографуватися із незвичним "артефактом".

У Брюсселі, встановили меморіальну табличку на будинку, де під час гей-оргії затримали депутата Європарламенту від Угорщини Йожефа Сайера. Її розмістили на тому самому водостоці, по якому він намагався втекти. Про це інформує угорське видання Telex.hu, передають Патріоти України.

Табличку на водостоці будинку розмістили чотири угорці. Вона майже відразу привернула увагу жителів Брюсселя, які приходили невеликими групами, щоб сфотографуватися.

На табличці — портрет Йожефа Сайера та текст угорською й англійською мовами. «Політична кар'єра Йожефа Сайера, євродепутата від Фідес і ЄНП, закінчилася тут, коли він намагався втекти від правоохоронців за допомогою цього водостоку після того, як його впіймали на незаконній оргії з використанням екстазі на тлі пандемії COVID-19 27 листопада 2020 року», — ідеться в написі.

Автори таблички запевняють, що розмістили її як жарт. «Коли з’явилася ця новина, члени команди в Брюсселі задумалися, як би знайти той водостік. Потім виникла ідея розмістити на ньому меморіальну табличку. Ми всі молоді люди з опозиційними настроями, тому, очевидно, була і сильна політична мотивація», — розповів один із авторів ідеї.


В ISW пояснили, що стоїть за оголошенням РФ у розшук політичних і військових лідерів України

неділя, 5 травень 2024, 12:30

Оголошення Росією у розшук президента України Володимира Зеленського та ще кількох політичних і військових лідерів є частиною її інформаційної операції з дипломатичної ізоляції країни. Кремль і не думає полишати спроб представити свою неспровоковану аг...

Українські воїни з артилерії та мінометів розтрощіли банзай-атаку окупантів: У BILD розповіли про бій під Красногорівкою

неділя, 5 травень 2024, 12:25

Окупаційні війська Росії спробували провести наступ на Красногорівку у Донецькій області "танками-черепахами" - план росіян обернувся для них катастрофою, передають Патріоти України. Днями колона російської бронетехніки вийшла з-під Мар'їнки на Красног...