Тікав від відповідальності та наступив на російську міну: Перед судом постане поліцейський-зрадник із Ізюма

Харківська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно колишнього поліцейського за фактом державної зради (ч. 2 ст. 111 КК України). Про це повідомили в telegram-каналі Офісу Генерального прокурора, передають Патріоти України.

Слідством встановлено, що колишній дільничний офіцер поліції сектору превенції Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області під час окупації м. Ізюм перейшов на бік ворога.

Відомо, що він добровільно обійняв псевдопосаду "дільничного інспектора поліції» в незаконно створеному окупаційному органі "Ізюмське районне управління поліції Харківської області".

Зазначається, що псевдоправоохоронець здійснював чергування у складі слідчо-оперативних груп, вів матеріали журналів єдиного обліку, забезпечував "громадський порядок" для окупаційної влади. Агітував своїх колег присягнути на вірність державі-агресору та працювати на окупантів.

"Згодом він став "старшим участковым уполномоченного полиции отделения участковых уполномоченных полиции по делам несовершеннолетних Отделения полиции № 2 (дислокация г. Изюм)" у так званому "Управлении внутренних дел Временной гражданской администрации Харьковской области", - йдеться у дописі.

Додається, що після звільнення м. Ізюм обвинувачений переховувався від правосуддя. У жовтні 2022 року він наступив на російську протипіхотну міну та отримав травматичну ампутацію стопи, після лікування правоохоронці затримали чоловіка. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...