Тікав від журналістів: Дмитра Разумкова впіймали на порушенні правил дорожнього руху (відео)

Лідер "Слуги народу" буквально кинувся в потік авто, переходячи дорогу в недозволеному місці.

Дмитро Разумков. Фото: 24 канал.

Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков, тікаючи від журналістів, які задавали йому "незручні" запитання, перетнув дорогу в недозволеному для цього місці, хоча в декількох метрах був світлофор. Про це написав Костянтин Андріюк в Facebook, передають Патріоти України.

"Хто що бачить. Я ось, в черговому розслідуванні СХЕМИ по ЗЕ-команді, звернув увагу на ось цей момент. Лідер партії "Слуга народу "переходить дорогу, як йому заманеться. Але найсмішніше, що реально в 10 метрах там є світлофор. Ну бачиш ти - тебе знімають телекамери. Ну розумієш, що тебе покажуть на всю країну. Ну, перейди ти ту дорогу в дозволеному місці. Покажи всім і своїм же виборцям, що ти законослухняний громадянин. Ну хоча б на камеру", - написав він.

На відео можна побачити, що Разумков буквально кидається в потік авто, переходячи дорогу в недозволеному місці. Таким чином, він хотів скоріше позбутися від "незручних" запитань журналістки. Потім спокійно сідає в авто і їде. Під постом з'явилися коментарі користувачів мережі.

"Якби ти знав, як (!) він поспішав (!) ... від нас :) Питання ж, про кумівство Медведчука", "А їм ще до 21 липня якось триматися", "Та їм пох... . на все і на всіх... ось і все. Крапка", "А так все правильно, за ті зайві 1,5 хвилини можна рейтинг було звалити відсотків на 5-10", "Так просто повага до законів і правил повинна бути в голові. І тоді це автоматом буде виконуватися", - пишуть коментатори.

Дивитися на 15.38 хвилині.


Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...

"Ще раз дивимося на цю карту": Скабеєва заявила, що Мінськ теж під прицілом ракет ATACMS

вівторок, 30 квітень 2024, 9:58

На тлі повідомлень про передачу ЗСУ американських далекобійних ракет ATACMS росіяни почали лякати білорусів, що під загрозою удару тепер не тільки регіони РФ та низка окупованих нею українських територій, а й навіть Мінськ. Таку версію почала розганяти...