Тіла лежать під сонцем: Окупанти у Маріуполі влаштували ритуальний бізнес і намагаються заробити на горі, яке принесли

Російські окупанти у Маріуполі влаштували ритуальний бізнес у місті, навмисно ускладнюючи процес поховання тіл. Для прискорення процесу - з місцевих мешканців вимагають заплатити 20 тис. гривень. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

За його словами, “процедура” поховання в Маріуполі передбачає безкоштовну труну з боку окупантів – просту з дерева, без оббивки. Втім, чекати в черзі таку труну місцевим жителям доводиться від одного до двох тижнів.

Протягом усього цього часу тіло загиблого буде знаходитись в “моргу на Метро” прямо на вулиці в спеку, зазначив Петро Андрющенко. Окрім таких умов зберігання трупів, тіла загиблих періодично “зникають”, зазначив радник мера.

"Тобто через 10 днів ви маєте отримати труну і поховати людину, але тіло її вже зникло. Але, є заступник Жовтневої (Центральної) рай адміністрації окупантів Адамов Дмитро Валерійович (мраZота), який разом з партнером з Макіївці організував бізнес “порішати поховання” за 20 тис. грн", – пише Петро Андрющенко.

За його словами, у смертельний прайс від окупантів входить:

  • знайти тіло (в моргу на Метро або дістати з-під завалів у вказаному місці);
  • покласти в труну з оббивкою;
  • закопати.

– Табличка з ім’ям не встановлюється. Тобто, 20 тис. грн за безіменну могилу. Гроби виготовляють в Новоазовську та Тельманівському районі. Такий от бізнес на кістках від колаборанта, – пояснив Андрющенко.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...