"Тіла російських солдатів потонули у бруді": ЗСУ завдали нищівного удару по окупантах

День переправи російських солдат через річку Сіверський Донець стала одним із найбільш смертоносних днів для них - на цьому місці ЗСУ знищили близько 400 рашистів та багато військової техніки. Про це повідомляє The New York Times, передають Патріоти України.

Зазначається, що для оточення росіян, коли вони проходили понтонний міст, українські військові обрушили артилерійський вогонь на цю ділянку. Вони також встановили плавучі міни, які течією донесло до ворожих понтонів, і підірвали чотири окремі мости.

За словами українського полковника Кашенка, росіяни спішно заклали нові понтони та переправили бронетехніку, але прорвати українську лінію оборони їм не вдалося. Десятки одиниць бронетехніки та піхоти опинилися у пастці та були знищені українською артилерією. Українці також вдарили по російських військах, які задіяні в мостових роботах на дальньому березі.

Журналісти характеризують ситуацію в районі Білогорівки Луганської області так: "висаджено в повітря танки, уламки понтонних мостів і тіла російських солдатів, що наполовину потопають у бруді". "Невдала переправа в цьому місці протягом декількох днів на початку травня стала для російської армії однією зі смертоносних битв війни. У пастці в невеликому лісовому кутку загинуло щонайменше 400 російських солдат", - пише видання.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...