"Тіла жертв атаки по Дніпру можуть не знайти, вони "випарилися": Мер Філатов розповів моторошні подробиці

З'явилися моторошні подробиці наслідки ракетного удару рашистів по багатоповерховому будинку в Дніпрі. Тіла людей, які вважаються зниклими безвісти, можуть не знайти. Мер Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю журналісту Василю Голованову розповів, що шанси знайти тих, кого не знайшли досі, практично дорівнюють нулю, передають Патріоти України.

Останки людей могли "випаруватися" через морози та горіння ракетного палива. За словами Філатова, крім тих фото, які вже бачив весь світ, за кадром залишилися моторошні моменти, які навряд чи готові бачити люди. Він розповів, що під завалами знайшли тіло жінки, яке було настільки понівечене і придавлене плитами, що перетворилося на "листочок".

"Шанси знайти кого-небудь, вони, на жаль, прагнуть до нуля. По-перше, ночами була температура -3. По-друге, горіло ракетне паливо. Від деяких тіл залишилися просто фрагменти. Зараз близько 25 числиться зниклими безвісти. Якщо чесно, я навіть не знаю... Ми повністю перетрушуємо сміття, щоб жоден фрагмент тіл не пропав, але мені доповідали, що, в принципі є така ймовірність, що деякі люди в прямому сенсі слова просто випарилися", - розповів мер Дніпра.

Він зазначив, що рятувальники шукають тіла і останки людей навіть на дахах уцілілих будинків. Під час вибуху їх могло викинути навіть туди. Філатов вважає, що кількість жертв буде більшою, ніж відомо зараз. На даний момент рятувальники повідомили про те, що серед загиблих є четверо дітей. Однак є 20 тіл, які неможливо ідентифікувати візуально, тому фахівці братимуть на аналіз ДНК і намагатимуться встановити особи людей, яких вбили рашисти.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...