Тільки через трек "Чорнобаївка": У Росії заблокували популярний музичний сервіс

В Росії заблокували популярний музичний сервіс Last.fm, інформують Патріоти України.

За повідомленням "Роскомсвободи", сервіс заблокували через трек "Чорнобаївка" від Jalsomino, який був на ньому. "Блокування посилання здійснюється через HTTPS, тому в Росії можуть бути проблеми з доступом до популярного американського музичного сервісу", - зазначає проект.

Яке російське відомство вимагало обмежити доступ до пісні, яка не внесена до Реєстру екстремістських матеріалів, невідомо. "Роскомсвобода" припускає, що це була Генпрокуратура РФ.

Відомство могло звернути увагу на трек після того, як на мешканку Криму поскаржилися до поліції через прослуховування пісні в автомобілі, вважає проект.

Last.fm - популярний сайт, який за допомогою плагінів до медіаплеєрів і стрімінгових сервісів збирає інформацію про музику, яку слухають користувачі. На основі цих даних сайт автоматично складає індивідуальні та загальні хіт-паради.

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно