"Тільки людей із однаковими вухами знайти неможливо": Буданов розповів, як у Росії створюють "колективного" Путіна (відео)

Останнім часом почастішали розмови про те, що президент країни-агресора Володимир Путін страждає на кілька серйозних хвороб. Через послаблене здоров'я та обмежену працездатність російський диктатор, ймовірно, використовує двійників. На користь цього може свідчити те, що зовнішність та елементи поведінки, а також манери і навіть зріст Путіна регулярно зазнають змін. Про це розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов, передають Патріоти України.

"А чи живий Путін?...У нього картинка вуха різна, а це як відбиток пальця. У кожної людини картинка вуха унікальна, вона не може повторитися", – сказав він.

Буданов підтвердив, що Путін серйозно хворий. Саме з цим пов'язана обов'язкова самоізоляція для тих, хто з ним контактує, довгі столи на переговорах зі світовими лідерами та на зустрічах із підлеглими.

Про погане самопочуття російського президента свідчать також накульгування та майже повна нерухомість правої руки. Здоров'я диктатора похитнулося, що робить версію про двійників цілком реальною.

"Якщо проаналізувати просто за відкритими джерелами інформації того Путіна, якого показували в 1999-му році, до 2010 року, хоча там теж були іноді двійники, але в цілому ця людина, і та людина, яку показують зараз, це точно різні люди", – наголосив Буданов.

Двійників у Путіна кілька, і хто саме з них зараз виконує роль президента РФ – залишається відкритим питанням.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...