"Тільки не кажіть, що миші з'їли": Москаль вирішив перевірити, чи не фальшивий диплом у Зеленського

Геннадія Москаля зацікавила дипломна робота президента.

Колишній глава Луганської та Закарпатської областей Геннадій Москаль запідозрив, що у президента Володимира Зеленського фальшивий диплом. В ефірі "5 каналу" він заявив, що надіслав запит у Кривий Ріг, вимагаючи його дипломну роботу, передають Патріоти України.

"Я зробив запит у Кривий Ріг: дайте його дипломну роботу. Є доступ до публічної інформації. Це публічно. Якщо ти не писав дипломну роботу, тобі не дадуть диплом. Тільки, кажу, не говоріть, що миші з'їли, затопили, хтось вкрав, десь втрачена", – зазначив Москаль.

Зі свого боку, колишній міністр інфраструктури Володимир Омелян назвав Зеленського "дуже слабким не тільки інтелектуально". "Слабким на ті спокуси, які дає влада. Для нього якоїсь миті стали важливіші лімузини-кортежі-дачі-відпочинок, ніж власна робота", – пояснив свою позицію екс-чиновник.

Джерело: 5 канал

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...