"Тільки у нас є повага до людини та її прав": Симоньян і Соловйов придумали "купити Україну", але без Львова

Топ-пропагандисти РФ відпрацьовують мільйонні гонорари порцією нісенітниць про гуманну Росію та дивними мріями про випуск тисячі танків та мільйонів снарядів, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал "НеШутки", пропагандист Соловйов цілком серйозно заявив, що Росія - єдина країна, в якій "неухильно дотримуються прав людини". "Єдина країна, де є свобода, повага до людини та її прав - це Росія. Єдина країна, яка високо підняла європейські цінності", - заявив опальний пропагандист.

Інша топ-пропагандистка Маргарита Симоньян взагалі "відзначилася" неймовірною заявою про те, що Росія може "купити Україну" за заморожені в Європі активи. "Ось у мене яка ідея з'явилася: є ж наші 300 мрд доларів арештованих. Вони нам їх віддати не можуть. Я пропоную вихід - вони виплачують ці гроші в рахунок нашої покупки тих земель, які хочуть бути з нами. Це принципово - нам потрібні ті, хто хоче бути з нами. Львів нам не потрібен. А ось люди, які хочуть бути з нами на своїй землі, ці гроші відправлять Україні нібито за них. Вони це називатимуть репараціями, а ми це назвемо покупками", - заявила Симоньян.

Як завжди, не обійшлося без загроз у тому, що РФ "ще нічого не починала", а зараз як почне, як випустить тисячі танків та мільйони снарядів. "Час на жарти закінчився. Ми повинні тихо і спокійно всім наваляти... Жарти закінчилися", - додав Соловйов з божевільним виразом обличчя.

Росіяни прорвалися й контролюють частину Очеретиного, - речник ОСУВ "Хортиця"

субота, 27 квітень 2024, 20:46

Речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин увечері в суботу, 27 квітня 2024 року, підтвердив утрату контролю над "частиною" селища Очеретине Покровського району Донецької області. З такою заявою він виступив в етері телеканалу "Ми - Україна", передають Патріо...

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...