Тіло викинули на смітник: На Запоріжжі окупанти вбили у п'яній бійці "мобіка" (фото 16+)

Російські окупанти у Новогорівці на Запоріжжі у п'яній бійці вбили "мобіка" Віталія П. із Курської області. Тіло "товариша" путінські солдати викинули на смітник, де його обгризли собаки. Моторошні подробиці загибелі мобілізованого російського вояки повідомив автор Telegram-каналу "Досьє шпигуна", передають Патріоти України.

Він зазначив, що рештки тіла у такому стані знайшли місцеві жителі, які викликали "правохоронців" – на виклик приїхали співробітники МВС, що прибули з РФ. "Після того, як співробітники переконалися, що це труп російського військового, вони зовсім розгубилися – розбиратися із загиблим поза зоною бойових дій чоловіком, ще й військовослужбовцем ще той геморой", – зазначив автор каналу.

Далі, за його словами, "поліцейські" вирішили відвезти тіло до найближчого великого населеного пункту – Василівки. "Там, на південно-східній околиці вони "викинули" тіло на смітник, залишивши "задоволення розбиратися з трупом" своїм колегам", – додали у дописі.

Зазначається, що Василівським співробітникам МВС вдалося ідентифікувати тіло та його убивць, якими виявилися товариші Віталія, з якими останній вступив у конфлікт у стані алкогольного сп'яніння. Знайшли "поліцейські" з Василівки також і колег, які підкинули їм "знахідку", але через нестачу кадрів далі рапорту справа не пішла.

Врешті, за даними автора каналу, було ухвалено рішення захоронити тіло і зачислити загиблого Віталія до списку "зниклих без вісти".

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...