"Это были газовые баллоны": Росіяни регочуть над ударом по багатоповерхівці в Дніпрі (скріншоти)

Провоєнна російська аудиторія із захопленням відреагувала на сьогоднішній удар окупантів по багатоповерхівці у Дніпрі, внаслідок якого загинуло щонайменше п'ятеро цивільних осіб. Деякі рашистські пабліки почали вигадувати неймовірні історії, що атака, мовляв, була здійснена не російськими військами, а самою Банковою, передають Патріоти України.

У хворій уяві ворога, трагедія в Дніпрі нібито вигідна Україні, щоб отримати від Заходу більше допомоги. Ці казки вже встигли оприлюднити підконтрольні ФСБ Telegram-канали типу "Лисичанськ - колиска Донбасу".

"Вибух під'їзду стався зсередини, можливо - газові балони. Очевидець знаходився поруч з постраждалим будинком. Можливо - це українська провокація в стилі "Бучі", - пишуть рашистські пабліки.

Інші росіяни закликали не вірити в ці байки і зізнатися, що самі б'ють по мирному населенню. Разом з тим в ударах по житлових будинках вони не бачать нічого поганого. Навпаки, їм це навіть подобається.


Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...

Не такого чекали: Удар Ізраїлю по Ірану став ганьбою для російської ППО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:57

Ізраїль завдав точкового удару у відповідь по Ірану, який атакував його раніше. Як пише американська газета The New York Times, метою атаки стала авіабаза поблизу міста Натанз у провінції Ісфахан. Там іранська влада розвиває власну ядерну програму. Ізр...