"Это дно": Мережу шокувало відео з депутатами нової Ради

Деякі народні депутати від партії "Слуга народу" не змогли розшифрувати абревіатури САП і АРМА, а один з парламентарів, який буде працювати в аграрному комітеті Верховної Ради, не знає, скільки в одному гектарі квадратних метрів. Про це свідчить відео, опубліковане "BIHUS info", передають Патріоти України.

У перший день роботи нового скликання парламенту журналісти звернулися до депутатів з рядом простих питань. Деякі з представників парламенту відповісти на них не змогли.

Зокрема, Сергій Гривко не зміг відповісти, що таке САП (Спеціалізована антикорупційна прокуратура), пояснивши, що він "ще вчиться". Денис Герман відповів, що ДБР - Державне бюро розслідувань, однак не знав що таке САП і АРМА (Агентство по розшуку і менеджменту активів). Сергій Костюк, який буде працювати в аграрному комітеті Ради, не зміг сказати, скільки квадратних метрів в гектарі.

Відео викликало різку реакцію з боку користувачів соцмереж.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...