То хто чий вирок? Порошенко проаналізував, яких "убивчих" для себе тем уникав його балакучий наступник впродовж багатогодинного пресмарофону

На пресконференції президент Володимир Зеленський не відповів на найголовніші запитання, які турбують і українців, і міжнародних партнерів нашої держави. Натомість він звинувачував журналістів та демонстрував свої численні фобії.

Про це в ексклюзивному інтерв‘ю для програми The Week на телеканалі “Прямий” заявив лідер партії “Європейська Солідарність”, п‘ятий Президент Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

“Я думаю, що вчора на пресконференції українське суспільство хотіло отримати відповіді – спочатку звіт, що ти зробив. А друге – відповіді на ті питання, які сьогодні з’явилися у суспільства”, – зазначає лідер “Європейської Солідарності”.

“Ще раз наголошую – це не про офшори. Це про спільну крадіжку, відмивання і несплату податків з десятків і десятків мільйонів доларів, які ще не всі оприлюднені. Про це мовчить Зеленський вже більше місяця”, – констатує п’ятий Президент.

“Пояснити ситуацію про”вагнерівців”. Хто буде розслідувати? Комісія Безуглої, де зібралися всі з конфліктом інтересів, вісім “слуг” з однією метою – відмити Єрмака і відмити Зеленського?”, – запитує Порошенко.

“Пояснити, в який спосіб ти на святий День Революції гідності влаштував ці незграбності з гелікоптерами МНС?”, – перераховує Порошенко.

Чи були отримані якісь відповіді – ні. Ми почули жорстку і агресивну атаку на журналістів. У нас було тільки два журналісти, які мали добре відношення пана Зеленського. Це представник каналу “1+1”, який “ніякого відношення до нього і до олігархів” не має. І канал “ДОМ”, який існує за рахунок коштів платників податків.
Петро Порошенкоп'ятий президент України, лідер партії Європейська Солідарність

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...