"Это понимает даже петух!": "Слуга" Яременко вибухнув погрозами на адресу журналістів через секс-скандал

Народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко вибачився з трибуни Верховної Ради за секс-скандал, який він спровокував. Разом з тим, політик пригрозив кримінальною відповідальністю журналістам, які оприлюднили його особисту переписку, передають Патріоти України.

З гнівною промовою він виступив під час пленарного засідання 31 жовтня. Почав її Яременко зі слів вибачень перед своєю сім'єю.

"Перш за все хочу почати з вибачень перед тими, кому за останні пару днів я створив незручності та некомфортну ситуацію. В першу чергу це моя сім'я – вони не заслужили на це. Моя дружина – єдина людина в моєму житті, яка знає про мене все. Вона не має до мене претензій, тому що знає все. Мають інші", – сказав голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Після цього він також вибачився перед своєю фракцією і президентом, заявивши, що вони стали заручниками ситуації, а також перед виборцями.

"Ви не заслужили, щоб вас втоптували в багнюку разом зі мною. Я прийму спокійно і з вдячністю будь-яке ваше рішення в моєму питанні. Я хочу вибачитися і перед своїми виборцями – ви не заслужили дивитися на все це", – сказав Яременко.

Далі в емоційному спічі він торкнувся моменту з тими, хто засудили його за секс-скандал, а також злили його у ЗМІ. "Якщо у моєї дружини немає до мене претензій, у кого є претензії? Претензії є у моралістів. Так ось, дорогі друзі, якщо ви хочете поговорити про мораль і закони – давайте! У цій країні існує закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Оприлюднення листування є кримінальним злочином. І той, хто зробив це звідти, заробив від трьох до семи років. Я не погрожую! Я просто нагадую про закон і мораль, які для всіх одні", – погрозливо сказав нардеп.

"Якщо ви хочете поговорити про мораль, то, звичайно, красти погано. У мене вкрали мою переписку. Але ще гірше користуватися краденим, перепродувати його. І ті, хто обсмоктує, висміює, перепощує крадені картинки – користуються краденим. Тому я б хотів поговорити про мораль, але не бачу, з ким. І це розуміє навіть півень Одещини. Я прошу вибачення у всіх, хто на це заслужив, і прошу – не судіть", – додав Яременко, не уточнивши, кого він має на увазі під "півнем".

Крім того, він висловив упевненість в тому, що секс-скандал не вплине на міжнародний імідж України. Підсумовуючи, Яременко підкреслив, що для блага України міжнародною політикою треба займатися і розуміти її, а деяким нардепам – перестати їздити на пропагандистські передачі в Росію.

Приборкання Шольця: США після надання Україні далекобійних ATACMS підштовхне Берлін до позитивного рішення щодо Taurus, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:22

США хочуть, щоб передача ATACMS Україні, спонукала Німеччину надати Києву Taurus. Про це повідомляє "Європейська правда". Зазначається, що про це заявив неназваний високопосадовець оборонного відомства США. Він також зазначив, що рішення про надання Ta...

Останнє попередження китайцям: Блінкен за підсумками зустрічі з Сі Цзіньпіном пригрозив КНР новими санкціями за допомогу РФ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:56

Ставки піднято дуже високо. Китаю потрібна фінансова та технологічна допомога Заходу для подолання кризи. Вашингтон ув'язкє це питання з приборканням російської агресії проти України. Головною метою візиту Блінкена було спроба попередити КНР не підтрим...