"Это просто праздник какой-то!": Речниця МЗС РФ Марія Захарова в'їдливо відреагувала на пригоди Зеленського у Золотому, зокрема і на те, що "он не лох и не лопух"

Спікер МЗС Росії Марія Захарова в дусі російських пропагандистів коментуючи заяву Міністра оборони України Андрія Загороднюка про досвід війни з Росією згадала і бесіду президента Володимира Зеленського з добровольцями. Відповідний пост представник МЗС РФ опублікувала на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

Захарова процитувала слова Загороднюка в НАТО про те, що Альянс розуміє “що наш успіх (України – ред.) — це успіх всього цивілізованого світу”.

Неужели, это он о военном успехе? Сложно поверить в это на фоне сегодняшнего диалога Президента Украины с вооружёнными жертвам «успеха» о том, что «есть демократия, а есть ситуация в стране, и что он, президент, не лох и не лопух». Это и есть «опыт пятилетней войны с Россией, который Украина может дать Альянсу»? – заявила глава МЗС РФ.

Спікер МЗС здивувалася про який успіх йде мова і похвалила нову владу за спробу консолідації суспільства.

Одно неясно: о каком «успехе» идет речь? Политическом? Идеологи переворота-2014 и строители новой Украины разбежались в разные стороны. Пятилетнее правление Порошенко по достоинству оценено в ходе президентских выборов. Новая власть только пытается найти некую общую почву для консолидации общества”, – додала вона.

Спроба трампістів затягнути процес не пройшла: Сенат США провів процедурне голосування щодо пришвидшення голосування допомоги Україні

середа, 24 квітень 2024, 2:35

23 квітня Сенат США підтримав скорочення процедури розгляду законопроєкту про фінансування військової та економічної допомоги Україні. 80 сенаторів підтримали клопотання лідера демократичної більшості в Сенаті Чака Шумера "про завершення дебатів", яке ...

Адміністрація Байдена поспішає наздогнати втрачений час: Далекобійні ATACMS будуть у першому пакеті - ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 1:45

У наступному пакеті американської військової допомоги Україні вартістю близько мільярда доларів вперше можуть бути далекобійні ракети ATACMS. Про це у вівторок, 23 квітня, пише CNN із посиланням на джерела." . "Під час брифінгів у Конгресі протягом ос...