"Это священная борьба с нацизмом и нацистами. Спасибо президенту!": Пропагандистка Кремля пробила чергове дно (скріншот)

"Руссо-пропагандистка Анна Шафран (розкрутилась на роботі з Соловйовим, в якості фішки обрала клінічну ісконность і православіє - боротьбу з "західними цінностями" і оцими всіма "геями") в неділю видала на своєму телеграм-каналі абсолютно дике і дико пафосне визначення для нападу на Україну: "Как же вы не понимаете: это священная борьба с нацизмом и нацистами. Это освобождение мира от скверны и морока, в который он погрузился в последние годы. И освобождает его вновь РОССИЯ. Спасибо Президенту за принятые мужественные и единственно верные решения! Народ с Президентом. Нет нацизму", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Цікаво, вони вже всі розуміють, що це однозначно ешафот? Оці всі Соловйови, Скабєєви, Попови, Шафрани, Коци... Чи ще впевнені в своєму праві на комфортабельну європейську в'язницю з інтернетом і тренажерним залом?".

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...