"То тільки на "Першому каналі" - танки, а тут нема нічого": Окупант закликав друга не йти воювати в Україну. Перехоплення

осійський окупант поскаржився на брак важкої техніки, за його словами, на фронті немає тих танків, які показують по росТБ. Загарбник також розповів, що командування російської армії ні за що має життя своїх солдатів і не з'являється на передовій, передають Патріоти України.

Про це стало відомо з розмови окупанта з його другом, перехопленої Головним управлінням розвідки Міноборони України. Росіянин закликав приятеля не йти воювати проти України.

"Це не війна, це – п***ець. Усім на всіх по**й – йдіть живіть в каналах, рийте ями, живіть там, пішли на**й взагалі, це ваша посада – все, вся відповідь керівництва. Вас 300 тисяч – по**ю взагалі, вас таких до**я", – сказав воєнний злочинець.

Він також висловив невдоволення забезпеченням: окупанти не мають ні їжі, ні води. А щоб отримати якісний теплий спальний мішок, російському військовому довелося вкрасти його з позиції українських захисників.

"Тому не смій сюди йти і знай, що це повне лайно. Тільки на Першому каналі танки-х**нки – ту немає ні**я, братан, тут у тебе їжі немає, ти п'єш з калюжі", – поскаржився військовий "другої армії світу".

Перехоплення містить ненормативну лексику, 18+!


Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...